Om os

Ejerforhold

Virksomheden drives og ejes af Morten Balle, 33 år, der har flere års erfaring med planteavl og maskinstationsdrift i ind- og udland.

Blandt udenlandsophold kan nævnes 4 år i Ghana på den vestafrikanske kyst og godt 3 år i Ukraine i Østeuropa - sidst nævnte som markbrugsleder med ansvaret for markdriften på 11.000 ha, ét biogasanlæg, værksted og intern transport i virksomheden samt administrationsstab.

Morten varetager daglig drift samt administration.

 

Medarbejdere

MBA Agro beskæftiger pt. 5 danske professionelle maskinfører hvor hovedparten er uddannet landmænd samt 1 maskinfører elev. Derudover trækkes der på en række gode og erfarne afløsere i højsæsonen.

 

Arbejdsmetoder

I MBA Agro sætter vi pris samarbejde, troværdighed og professionalisme og vi sætter en stor ære i veludført arbejde ved en god arbejdsindsats uanset hvad vi foretager os.

Vi går meget op i at kunne dokumentere vores arbejde og kan løbende sende rapporter. Eksempelvis sprøjtelog, auto-generet høstrapporter på dagsniveau hvor der bl.a. figurer udbytte og vandprocent. 

Vi "vægter" præcision meget højt (som det står på vores kalkspreder) og vi vil være en del af og gerne i front indenfor PRÆCISIONSLANDBRUG. Alle maskiner er derfor udstyret med nyeste GPS-teknologi med mulighed for graduering af hhv. kalk, gødning, sprøjtning mm . efter tildelingskort samt dokumentation.

 

Arbejdsområder og kompetencer

MBA Agro beskæftigere sig primært med landbrug- og planteavlsopgaver samt maskinstationsdrift.

Derudover beskæftiger virksomheden sig med entreprenøropgaver indenfor nedrivning, oprydning på ejendomme og landbrugsrelateret entreprenøropgaver.

MEN, i MBA Agro står vi aldrig i vejen for at kigge på nye opgaver eller områder.